Beställning i WebVoyáge

Böcker som är tillgängliga men inte finns på öppna hyllor kan beställas fram. Man måste vara inloggad för att kunna göra en beställning.

1. Gör en sökning för att hitta boken som du vill beställa

2. Gå till uppgifterna om boken genom att klicka på dess titel

3. Klicka på Beställning/reservering till höger på skärmen! Om du inte är inloggad visas inloggningssidan. Fyll i lånekortsnummer, efternamn och pinkod och klicka på Logga in!

4. Klicka på Beställning

5. Välj lämpligt exemplar på rullgardinsmenyn

6. Skriv eventuella ytterligare upplysningar eller kommentarer åt bibliotekspersonalen i fältet Kommentarer

7. Skriv ditt lånekortsnummer i fältet lånekortsnummer

8. Klicka på Gör reservering/beställning för att skicka beställningen! Om du klickar på knappen Avbryt kommer du tillbaka till föregående sida.

Beställda böcker hämtas från avhämtningshyllan och lånas med automaten. Böckerna står i alfabetisk ordning enligt låntagarens efternamn.
Skriv i kommentarsfältet på beställningsblanketten eller meddela till biblioteket snabela abo.fi om du vill hämta boken vid kundtjänsten istället!

Du kan kontrollera statusen för dina beställningar på sidan Mina kunduppgifter.